We hebben al jaren een passie voor horeca. We zijn reeds ruime tijd actief in het vak, waarbij we de laatste 18 jaar ervaring hebben opgedaan in de verschillende vormen die de horecasector kent waaronder de sales en het management van een evenementenlocatie te Antwerpen. Met de onweerstaanbare drang naar een eigen zaak kwamen we zo terecht bij de vroegere Vlaamsche Leeuw. Toen we hoorden dat deze gezellige locatie vrij stond, ging onze droom in vervulling en ontstond brasserie ‘t Graan.

Gezellig, volks en vooral thuiskomen!

’t Graan is een brasserie met een eetkaart met vooral verse producten.
Het is gelegen in het gezellige dorp Wildert – Essen waarbij ons aangenaam voor-terras iedere zonnestraal optimaal benut. Liever iets koeler zitten, kijk dan eens om de hoek. Daar hebben we een gezellig ‘onder de grote boom’ terras naast de grote schuur.U kunt bij ons terecht voor een onze lekkere ’t Graan burger met frietjes, en elke week een ander vers bereide topper ‘suggestie’ van de week ! Dit samen met een goed glas wijn of een van onze speciale bieren van de tap, of van de fles.

Wij verwelkomen jullie graag van Woensdag tot Zondag vanaf 16u00 dit in een huiselijke ongedwongen sfeer, waar het zalig even thuiskomen is. Ook voor de kleintjes hebben we een aangepaste kaart met bijvoorbeeld de ‘grote mensen gerechten’ in ’t klein zoals de overheerlijke mini ribbetjes of de burger ’t Graan.

Daarnaast ontbreken als brasserie ook de tal van borrelhapjes niet, want ook aan de kleine trek bij de borrel is gedacht bij ‘t Graan. Opzoek naar sfeer en gezelligheid? Kom langs en ervaar ‘t Graan!

Graan-wit

Wat hebben we te bieden?