We hebben al jaren een passie voor horeca. We zijn reeds ruime tijd actief in het vak, waarbij we de laatste 18 jaar ervaring hebben opgedaan in de verschillende vormen die de horecasector kent waaronder de sales en het management van een evenementenlocatie te Antwerpen. Met de onweerstaanbare drang naar een eigen zaak kwamen we zo terecht bij de vroegere Vlaamsche Leeuw. Toen we hoorden dat deze gezellige locatie vrij stond, ging onze droom in vervulling en ontstond praat- en eetcafé ‘t Graan.

Gezellig, volks en vooral thuiskomen!

’t Graan is een praat en eetcafé met een beperkte eetkaart maar vooral verse producten.
Het is gelegen in het gezellige dorp Wildert – Essen waarbij ons aangenaam terras iedere zonnestraal optimaal benut.
U kunt bij ons terecht voor een lekkere burger met frietjes, een pasta van de week, of een overheerlijke weekschotel ! Dit samen met een goed glas wijn of tal van onze speciale bieren.

In de week bent u vanaf 11 uur ‘s ochtends welkom voor een verse tas koffie of thee met een zoetigheid of een heelijk stuk taart. Vanaf het middaguur serveren we lunch en dagverse soep! Vanaf 17 uur ben je welkom om te genieten van onze diner.. dit in een huiselijke ongedwongen sfeer, waar het zalig even thuiskomen is. Ook voor de kleintjes hebben we een kaart met bijvoorbeeld de populaire vissticks met spinazie.

Daarnaast ontbreken als bourgondisch praat- en eetcafé ook de tal van borrelhapjes niet, want ook aan de kleine trek bij de borrel is gedacht bij ‘t Graan. Opzoek naar sfeer en gezelligheid? Kom langs en ervaar ‘t Graan!

Graan-wit

Wat hebben we te bieden?